Lääketeollisuus

Lääketeollisuudelle tarjoan apuani uusien valmisteiden jalkauttamisessa apteekkeihin.

Valmisteiden jalkauttamisessa apteekkeihin tärkeässä roolissa ovat apteekin henkilökunnalle järjestettävät tuotekoulutukset, joiden järjestämisestä minulla on pitkä kokemus. Entisenä apteekkilaisena tiedän, minkälaisella sisällöllä koulutuksia kannattaa lähteä apteekkeihin viemään, jotta saadaan paras mahdollinen hyöty irti.

Tuotekoulutuksilla parannetaan luonnollisesti apteekin henkilökunnan tuotetietoutta sekä myyntitaitoa. Mikäpä olisi parempi keino myynninedistämiseen?

Mitä nopeammin tuotetietous viedään apteekkeihin markkinoille tulon jälkeen, sitä nopeammin apteekeissa osataan uutta valmistetta suositella.

Valitettavan usein tiedonkulussa on yllättävänkin pitkiä viiveitä. Minun avullani tuotekoulutukset pystytään Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella järjestämään tehokkaasti lyhyellä aikavälillä. Tällöin teidän työntekijöiltänne säästyy aikaa muihin tehtäviin kentällä sekä toimistossa.

Myös jo pitkään markkinoilla olleista valmisteista on hyvä aika ajoin pitää kertausinfoja apteekkien henkilökunnalle. Tällöin saadaan helposti uutta boostia myyntiin, kun myyntiargumentit on palautettu mieliin.

Tuote-esittelyistä kuluttajille omaan myös runsaasti kokemusta, joten myös ne hoituvat myös ammattitaidolla ja ovat hyvää mainosta teidän yrityksenne tuotteille niin kuluttajille kuin apteekkienkin suuntaan.

Toimin pääosin Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Näillä alueilla omaan jo valmiiksi hyvät suhteet apteekkikenttään, joten työskentely sujuu tehokkaasti ja mutkattomasti heti toimeksiannon alusta alkaen.

Erilaiset projektit hoidan tehokkaasti ja ammattitaidolla, olipa kyse sitten yllä mainittujen lisäksi vaikkapa markkinatutkimuksesta, kampanjan suunnittelusta tai toteuttamisesta.

Pyydä tarjousta oman projektisi toteuttamiseksi! Suunnitellaan yhdessä juuri teille paras toteutus.